arrow-up-icon
Vissza - hotelinfó

Legfrissebb értékelések

Utazótípus szerinti szűrés:22141 értékelés alapján
  • Szálláshely állapota/Tisztaság 6,8
  • Szolgáltatások 6,0
  • Elhelyezkedés: 7,7
  • Szoba komfortfokozata 6,9
  • Személyzet teljesítménye 7,0
  • Ár/érték arány 8,1
  • Étel/Étkezés 6,4

Janos N.
Magyarország
19 október 2013
Megfelelő
Kedves, rugalmas személyzet, közel az airport line, rendezett
Nehezen lehetett aludni, mert a falak és ajtók vékonyak. Hangos a air line vasút, illetve a szobákat több helyen csak ajtók választják el. De kérésre, készségesen adnak másik szobát, ha panasz van.

Rezso G.
Magyarország
05 szeptember 2013
Egyszerű, olcsó szálloda nagyon jó tömegközlekedés
Gyorsvasút 1 percre, olcsó szobaár, non-stop közért szemben
Olcsó szálloda, elfogadható szobák és aránylag tisztaság van. Gyorsvasút 1 percre van, belváros és repülőtér is könnyen elérhető. 5 percre van a csatornán közlekedő helyi gyorshajó járat, nagy élmény és olcsó is. Szállodában a wifi fizetős és drága. Tipp: szemben van egy internetszalon, használd azt vagy vegyél Thai wifis mobilkártyát! 2 mosoda van szemben a szállodával, de a szalon nagyon drága, az önkiszolgálót pedig nem engedik használni! Tipp: vidd be a belvárosba a ruhákat, ott sokkal olcsóbb! Recepció teljesítménye átlagon aluli!!! Lassú és nehézkes ki-bejelentkezés. Angolul csak az alapokat tudják, ha problémád van, azt már nem értik meg! 3 hónapot töltöttünk Ázsiában, de ez volt az egyetlen szálloda, ahol kauciót kértek (1500 Bath)!!! Ha kártyával akarsz fizetni, jó ha tudod, hogy még azt sem tudják, hogy a terminálba papírt kell tenni, ha az kifogy, mert inkább még egyszer le akarta húzni a recepciós, mert azt mondta, hogy nem lett jó, pedig mutattam a fizetésről a mobilomon az értesítést!Én voltam a sokadik tranzakció, akinek kifogyott papírral húzta le a kártyáját!!! Oriás összeveszés volt és még egy bocsánatot sem nyögtek nekünk, csak 1 óra vita után, mert szerintük én nem fizettem kauciót és nem akartak kulcsot adni. Mindent leszámítva, ajánlom ezt a szállodát, mert ebben az árkategóriában csak lepukkant szállodákat lehet találni! Ami legalább ilyen, az a triplája lesz árban. Megéri itt lakni.

Tamas G.
Magyarország
13 május 2013
Olcsó
Olcsó. Jó tömegközlekedés. Rendes kaja.

Rezso G.
Magyarország
05 május 2013
Jó tömegkölekedés,olcsó
Tömegközlekedés,olcsó,személyzet
Tökéletes a közlekedé.Metro,hajó pár perc séta.Innen a centrum 15 perc.Közel a reptér.Önkiszolgáló mosoda és nonstop közért.

Tibor B.
Magyarország
13 június 2012
dirty old noisy hotel worst stuff ever
great location fast link to the city
The staffs don't speak English.We had red ants in our bed and tried to change the room.First they didn't understand our words,later when we showed them they didn't give another room.So we spent 3 nights on the floor...Dirty old style dark rooms with the non stop train on the front. The breakfast was excellent and one of the staff there speak English. Use the train to the city,very fast,and cheap compering with the taxi.

Antony S.
Ausztrália
27 július 2016
Great Hotel but Disappointing Kitchen
The value for money and location of this hotel are great, and I stay there at least once a year. The rooms are satisfactory, but the food from the kitchen isn't up to standard this time. Ordered the NZ Steak Sandwich and it was more like some sliced beef in a stale roll, decided not to order that again. The decline in quality is a shame, because last time I was there, it had a steak in the sandwich. The general staff are great and friendly, but the waitresses in the dining room had to be chased to get anything from them when I had lunch there ala carte.

seng L.
Szingapúr
27 július 2016
Review
Location exactly at train station, but however the station is not accessible to others location. Always need to take to Phaya Thai station in order to be accessible. There is a 24hrs supermart at the hotel which is the best thing i like about.... Hotel is clean but very old.... there is a small tv which show thai tv shows... the water heater is too hot.... even reduce to the lowest still very hot...

Sumaetin S.
Thaiföld
26 július 2016
A fair hotel with no complimentary drinking water
Dated and tired looking hotel... Small room Clean No free water... No free wifi

mike S.
Amerikai Egyesült Államok
26 július 2016
location
I have stayed here many times, I am simply used to it.. It is the first and last place I stay in thailand when coming from the airport, it is only a 30 baht ride on the train and thhis this is the first hotel along the line. The front desk is under a lot of stress, they work long hours. This hotel requies a deposit and they accept my credit card. It has a bathtub. The train noise is ok. The buffett breakfast is good for the price, just get your ticket at night. The rooms and hallways look faded and worn but they do keep the room clean and change the sheets every day. There is no free water here, actually there are no extras, no wi fi. There is too much of a mini bar in the little refrigerator. The size of a junior room is ok. The TV has a good selection of channels, 4 movie channels. Across the street is a 7 11 and family mart and starbucks. If you dont want to be in the center of the city, this is a good choice. I will stay here again and I would recommended for a short stay.

Korapitch S.
Thaiföld
25 július 2016
Stay @ Nasa Vegas
Location is good. Transportation is good. Airport link is in front of the hotel.