Nagyon jó 8,0
1677 értékelés alapján

Legfrissebb értékelések

Utazótípus szerinti szűrés:
Nagyon jó



1677 értékelés alapján
  • Tisztaság 8,1
  • Szolgáltatások 7,4
  • Elhelyezkedés: 8,3
  • Szoba komfortfokozata 8,1
  • Szolgáltatások 7,9
  • Ár/érték arány 7,9
  • Étel/Étkezés 7,6
Rendezés ez alapján

Daniel - Amerikai Egyesült Államok
Családok fiatal gyermekkel
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
2 éjszakát töltött itt 2016. szeptember hónapban
A Bit Disappointing
Good: decent breakfast, nice looking lobby, great bathrooms Bad: room was a bit old and dirty, the pool was disgustingly dirty, the connecting mall has almost nothing left
Értékelés dátuma: 20 szeptember 2016

Reinhard - Új-Zéland
Csoportos utazók
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
2 éjszakát töltött itt 2016. szeptember hónapban
Nice location..top of building
Top 3 levels are hotel away from hustle and bustle of busy Medan. Good service..good breakfast..near evening Market and Railway Station.
Értékelés dátuma: 19 szeptember 2016

Lynne - Malajzia
Párban utazók
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
2 éjszakát töltött itt 2016. szeptember hónapban
Good hotel which goes above and beyond.
Hotel provided free mobile internet for guests, staff were friendly and helpful.
Értékelés dátuma: 16 szeptember 2016

KONG - Malajzia
Párban utazók
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
2 éjszakát töltött itt 2016. szeptember hónapban
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Értékelés dátuma: 15 szeptember 2016

Dato - Malajzia
Üzleti utazók
Deluxe szoba
2 éjszakát töltött itt 2016. szeptember hónapban
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Értékelés dátuma: 12 szeptember 2016

Siak - Malajzia
Üzleti utazók
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
3 éjszakát töltött itt 2016. szeptember hónapban
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Értékelés dátuma: 06 szeptember 2016

SELVARAJU - Malajzia
Egyéni utazók
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
2 éjszakát töltött itt 2016. szeptember hónapban
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Értékelés dátuma: 05 szeptember 2016

kok - Malajzia
Üzleti utazók
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
1 éjszakát töltött itt 2016. augusztus hónapban
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Értékelés dátuma: 01 szeptember 2016

novy - Indonézia
Üzleti utazók
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
1 éjszakát töltött itt 2016. augusztus hónapban
big
big hotel and nice swimming pool
Értékelés dátuma: 01 szeptember 2016

Poh - Malajzia
Egyéni utazók
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
1 éjszakát töltött itt 2016. augusztus hónapban
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Értékelés dátuma: 22 augusztus 2016


1

2

3

1234

Kezdjen itt, és válassza ki a kedvenc programját: