Nagyon jó 8,0
1672 értékelés alapján

Legfrissebb értékelések

Utazótípus szerinti szűrés:
Nagyon jó



1672 értékelés alapján
  • Tisztaság 8,1
  • Szolgáltatások 7,5
  • Elhelyezkedés: 8,3
  • Szoba komfortfokozata 8,1
  • Személyzet teljesítménye 7,9
  • Ár/érték arány 7,9
  • Étel/Étkezés 7,6
Rendezés ez alapján
Ellenőrzött értékelések

KONG - Malajzia
Pár
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
2 éjszakát töltött itt 2016. szeptember hónapban
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Értékelés dátuma: 15 szeptember 2016

Dato - Malajzia
Üzleti utazó
Deluxe szoba
2 éjszakát töltött itt 2016. szeptember hónapban
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Értékelés dátuma: 12 szeptember 2016

Siak - Malajzia
Üzleti utazó
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
3 éjszakát töltött itt 2016. szeptember hónapban
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Értékelés dátuma: 06 szeptember 2016

SELVARAJU - Malajzia
Egyéni utazó
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
2 éjszakát töltött itt 2016. szeptember hónapban
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Értékelés dátuma: 05 szeptember 2016

kok - Malajzia
Üzleti utazó
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
1 éjszakát töltött itt 2016. augusztus hónapban
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Értékelés dátuma: 01 szeptember 2016

novy - Indonézia
Üzleti utazó
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
1 éjszakát töltött itt 2016. augusztus hónapban
big
big hotel and nice swimming pool
Értékelés dátuma: 01 szeptember 2016

Poh - Malajzia
Egyéni utazó
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
1 éjszakát töltött itt 2016. augusztus hónapban
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Értékelés dátuma: 22 augusztus 2016

Poh - Malajzia
Egyéni utazó
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
1 éjszakát töltött itt 2016. június hónapban
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Értékelés dátuma: 22 augusztus 2016

Charles - Malajzia
Pár
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
1 éjszakát töltött itt 2016. augusztus hónapban
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
Értékelés dátuma: 18 augusztus 2016

Indira - Indonézia
Család fiatal gyerekekkel
Deluxe szoba, kétszemélyes ágy vagy 2 külön ágy
1 éjszakát töltött itt 2016. január hónapban
nice hotel great location
love the pool, love the room, love the breakfast.. just check-in and check-out process takes a little longer..
Értékelés dátuma: 15 augusztus 2016


1

2

3

1234

Kezdjen itt, és válassza ki a kedvenc programját: